Huyze waterloos
Weeklunch
Di 21/03
Taco / rund / avocado / zure room
Vis soep / toast / rouille
Wo 22/03
Carpaccio tonijn / rucola / radijs / citrus
Kippenbil uit de oven / ratatouille / rijst
Do 23/03
Gegrilde butternut / feta / venkel
Parelhoen / fines champagne / savooi
Vr 24/03
Scampi diabolique
Zalm moot / pistache / quinoa
Tapas & Voorgerecht
Bruschetta / mozzarella / pesto
Taco pulled pork
Gelakt buikspek
Mergpijp met toast
Visreepje / tartaar
Chileense ceviche van zalm
Home made dim sum
Garnaalkroketten
Tempura van groentjes
Anchoas del Cantabrico
Gravlax van zalm
Kort gebakken tonijn / Japanse salade
Sucrine bites / tartaar rund
Suggesties
Home made sushi (4 stuks)
ASPERGES (VG)
À LA FLAMANDE
ASPERGES (HG)
À LA FLAMANDE
ASPERGES (VG)
MOUSSELINE GEROOKTE ZALM
ASPERGES (HG)
MOUSSELINE GEROOKTE ZALM
Hoofdgerecht
Caesar salade
Thai beef salade
Crunchy nobashi salade / avocado / kruidendip
Filet pure "Wit-Blauw"
Ierse rib eye "Angus"
Côte a l'os - "Wit-blauw"
per 2 personen - prijs p.p
Pasta vongolé
Zeetong
Dagprijs
Tonijnsteak / fettuccine / olijf
Kalfstong in Madeira
Gebraiseerde varkenswangen
Tom kha kai van kip
Steak tartaar Huyze Waterloos
Dessert
Cheesecake
Chocolade moelleux
Dame Blanche
Crumble van bosvruchten en vanille
(+/- 15min.)
Cafe glace
Tarte tatin
Coupe colonel
Crème brûlee
Churros / chocoladedip